Nå begynner vi å snakke realisme her…

fsxtrees

Dette bildet er fra et nesten ti år gammelt spill – Microsoft Flight Simulator X. Men det så selvsagt ikke slik ut da det ble lansert. I årene som har gått siden Microsoft i praksis la ned serien, har tusenvis av fans holdt den i live ved å lansere modifikasjoner og ekstrainnhold. Mye av det er kommersielt, og det er faktisk mange selskaper som livnærer seg eksklusivt på å gjøre Flight Simulator-opplevelsen bedre.

Et av disse er Orbx, som har laget massevis av heftige terrengpakker til spillet – inkludert en temmelig kraftig oppgradering av Norge. Bildet over er fra et kommende produkt som heter FTX Trees HD. Det fikser opp rett og slett bare opp trærne i spillet, og som bildet viser betyr det temmelig mye for hvor autentisk spillets miljøer ser ut. Det beste er at Orbx mener de nye trærne faktisk forbedrer spillets ytelse.

Ulempen er imidlertid at FTX Trees HD kun fungerer om du bruker den sammen med et annet terrengprodukt fra Orbx. Men pakkene deres er jo så gode at flere av dem bør være obligatoriske for alle Flight Simulator X-eiere uansett. Jeg har lagt inn noen flere bilder fra FTX Trees HD under «les videre»-lenken.

orbxtrees

orbxtrees2

orbxtrees3

orbxtrees4

orbxtrees5

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.