Et lite glimt av Myst-skapernes nye spill

ShhhhCyan Worlds kan det der med å lage visuelt slående spill. Det har de vært eksperter på helt siden de lanserte nittitallets største salgssuksess, Myst.  Nå jobber de med et spill som heter Obduction. Det er, ikke overraskende, lekkert.

Dette er en verden jeg gleder meg til å utforske.
Dette er en verden jeg gleder meg til å utforske.

Obduction blir et førstepersons eventyr i samme stil som Myst, men om du ønsker det kan du navigere deg fritt rundt i spillets verden i stedet for å bruke pek-og-klikk-kontrollene. Du spiller en jordboer som har blitt bortført til en fremmed verden, og må forsøke å finne ut av hva som skjer.

Cyan har nylig lansert et nytt bilde fra Obduction, som jeg synes var veldig stilig. Du ser det til høyre her (klikk på det for å forstørre det). Jeg må innrømme at jeg aldri klarte å komme helt inn i Myst-spillene, men alt jeg har sett fra Obduction virker spennende. Jeg har lagt inn en video fra spillet (fra august) etter «les videre»-lenken.

Obduction kommer ut i høst.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.