Endelig kommer Euro Truck Simulator til Norge

eurotruckJeg gleder meg overraskende mye til Scandinavia-ekspansjonen for Euro Truck Simulator 2. Det mange sikkert ser på som et av tidenes trøtteste spillkonsepter har for meg blitt et favoritt. Jeg har brukt like mange timer på veien i Euro Truck Simulator 2 som jeg vanligvis bruker på et stort rollespill. Om ikke flere – en stor del av spillingen fant sted før spillet kom til Steam og begynte å telle timer.

Norske veier.
Norske veier.

Å spille Euro Truck Simulator 2 er en avslappende opplevelse som, i likhet med ordentlig bilkjøring, foregår halvveis på autopilot mens man har noe helt annet i tankene. Derfor egner det seg også veldig godt som bakteppe for en lydbok, en podkast eller kanskje bare musikk. I tillegg er det et veldig stemningsfullt spill, spesielt når det begynner å mørkne litt. Om du liker å kjøre bil på ukjente veier, er dette spillet for deg.

Nå har tsjekkerne i SCS Software annonsert lanseringsdatoen til Scandinavia-pakken. Utvidelsen kommer 7. mai.

Selv sier SCS at de har lagt mer arbeid i nye teksturer og modeller for denne pakken enn de gjorde for hovedspillet selv, og i tillegg til forhåpentligvis spektakulære veier får vi de største og mest detaljerte byene i hele spillet. Jeg må likevel si jeg er skuffet over at kartets nordligste by er Bergen – jeg hadde forventet at det i alle fall gikk opp til Trondheim, og håpet at det gikk enda lenger.

Her er en trailer for ekspansjonen:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.