The Witcher 3 får to «store» ekspansjoner

thewitcherHusker du da spillutvidelser var store greier som tok en god porsjon timer å fullføre? Jeg er neppe den eneste som sliter med å motivere meg for å installere DLC til et rollespill jeg allerede har fullført, når jeg vet at det bare tar et par timer å fullføre. Jeg vil ha noe skikkelig når jeg først skal sette meg ned med et rollespill igjen.

Det begynner å haste med å få tak i ny datamaskin.
Det begynner å haste med å få tak i ny datamaskin.

Nå har CD Projekt annonsert at The Witcher 3 får to slike ekspansjoner. Den første heter Heart of Stone, og vil ta cirka 10 timer å fullføre. Den andre heter Blood and Wine, og skal etter planen ta cirka 20 timer å fullføre. Den kommer også med en helt ny region – et landområde som heter Toussaint, hvor en grufull hemmelighet hviler under en fredelig overflate. Sier CD Projekt. Og de vet vel hva de snakker om.

Du kan forhåndsbestille ekspansjonene på GOG, men det er vel strengt tatt lurt å vente til vi vet om The Witcher 3 er så gøy som vi håper først. Kjedelig å kjøpe to ekspansjoner til et spill man ikke liker.

Forresten, IGN har akkurat lansert video fra hele spillets første kvarter (unntatt introen). Men, eh, spoilers.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.