Racingspillet The Next Penelope ser gøy ut

the_last_peneJeg har alltid hatt sansen for racingspill med fugleperspektiv. Fra Super Sprint og Rally Speedway på Commodore 64 til SuperCars og Roadkill på Amiga, er dette en sjanger som har gitt meg veldig mye moro i årenes løp. Og la oss ikke glemme Death Rally og Micro Machines.

Spillet skal være inspirert av gresk mytologi. For hvorfor ikke?
Spillet skal være inspirert av gresk mytologi. For hvorfor ikke?

Apropos Micro Machines: The Next Penelope ble lansert på «early access» i går. Det er et fargerikt racingspill der kjøringen skal være inspirert av Micro Machines, men som også henter inspirasjon fra helt andre typer spill. Blant annet inkluderer det kamper mot gigantiske monstre og sekvenser som minner om sideskrollende romskytespill.

Jeg synes spillet ser veldig spennende ut, og det eneste jeg frykter er at de utslitte refleksene mine kanskje ikke oppfyller de kravene dette lynhurtige spillet utvilsomt stiller. The Next Penelope har i alle fall fått en svært god mottakelse allerede, så jeg gleder meg til å ta en titt når det kommer ut av «early access» om cirka tre måneder. Du finner en videopresentasjon av spillet bak «les videre»-muren.

Prisen på Steam-utgaven er 70 kroner, forresten. Ikke galt.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.