Beklager lite aktivitet

I de siste dagene har jeg styrt litt bak kulissene, og dere har kanskje lagt merke til at bloggen nå har fått et ordentlig navn og et ordentlig domene. Yay! Dette vil jeg snakke mer om senere.

En nyhet dere kanskje ikke har fått med dere er at jeg ikke lenger er alene om bloggen. Men det har også ført til et uventet problem. Det viser seg nemlig å være veldig vrient (les: umulig) å gjøre noe så grunnleggende som å legge forfatterens navn til i «byline»-området med det utseendet (temaet) bloggen bruker i dag, med mindre vi legger den på en egen server og kan få lov til å manipulere HTML-koden selv.

Alternativet er å finne et annet standardutseende som har støtte for forfatternavn og samtidig passer våre behov (& ikke ser helt elendig ut). Det viser seg også ganske vrient, merkelig nok.

Dette problemet er bare midlertidig, selvsagt. Men det stjeler mye tid akkurat nå, og litt avhengig av hvor enkel løsningen blir, kommer det kanskje til å fortsette å stjele tid i de kommende dagene. Beklager det!

En kommentar om “Beklager lite aktivitet”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.