Det var på tide: PC får egen pressekonferanse på E3

pcgamingshowFor PC-eiere har E3 en tendens til å være en litt skuffende affære. Uten noe sterkt selskap som backer plattformen – Microsoft er som regel kun opptatt av Xbox – kan en lett få inntrykk av at plattformen er helt irrelevant når de mektige konsollselskapene slår på stortromma. Når pressemeldingene til de nyannonserte spillene dukker opp ser vi selvsagt at mange av de påståtte eksklusive spillene for Xbox og PlayStation også har en PC-versjon, men den vil ingen snakke om.

I år blir det forhåpentligvis andre boller. PC får et eget show i stil med konsollholdernes konferanser, og vi loves nye spillavsløringer, oppdateringer for «høyt elskede serier» og mer. Konferansens hovedsponsor er AMD, og de får med seg Bohemia Interactive, Twitch, Tripwire Interactive, PC Gamer og Digital Storm.

Konferansen er på hele tre timer, og går av stabelen kl. 17, tirsdag 16. juni amerikansk tid. Siden Twitch er en av samarbeidspartnerne sier det seg selv at den strømmes direkte via nettet. Dessverre tror jeg nok de fleste av oss må nøye oss med opptak, for om jeg ikke tar helt feil skjer all moroa midt på natta for oss her i Norge. Nærmere bestemt kl. 02 natt til onsdag 17. juni.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.