Folk vil tydeligvis ha Yooka-Laylee

yooka-layleeDet er fortsatt mulig å gjøre gode penger på Kickstarter – i alle fall om du har stamtavlen i orden. Yooka-Laylee er et nytt spill fra en gjeng Rare-veteraner, og siden Kickstarter-kampanjen ble startet for få dager siden har det klart å skaffe seg nesten åtte ganger så mye penger som de ba om, og hver gang jeg veksler tilbake til Kickstarter-fanen i nettleseren min har beløpet økt kraftig. Per nå ligger det på over 15 millioner norske kroner.

Fargerikt.
Fargerikt.

Grunnen til at folk åpner lommebøkene sine for Yooka Laylee er åpenbar. Banjo-Kazooie og Donkey Kong Country er fortsatt noen av tidenes mest populære plattformspill, og når skaperne av disse spillene endelig vil lage en åndelig oppfølger – vel, da er tydeligvis ikke Kickstarter-folket vonde å be. Med godt over 40 dager igjen av kampanjen skal vi ikke se bort ifra at dette blir en av tidenes mest suksessrike Kickstarter-kampanjer.

Yooka-Laylee skal etter planen komme til både konsoller og PC, og utviklerne håper å være ferdige med det innen oktober 2016. Ta en titt på Kickstarter-videoen deres bak «les videre»-lenken.

 

Selv må jeg innrømme at jeg ikke har spesielt mye erfaring med Rares spill. Eller spillene fra Ultimate: Play The Game-perioden deres, for den saks skyld. Selv om jeg hører Atic Atac er ganske bra.

En kommentar om “Folk vil tydeligvis ha Yooka-Laylee”

  1. Morsomt, om ikke på annen måte enn at den håpefulle «Kickstarter er død»-mobben tier stille en liten periode framover. Hadde nok gitt noen penger om det var 2D, men det må noe spesielt til om jeg skal like 3D-plattformspill.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.