Raske biler, neonfarger og heftig synth-musikk

powerrace2000Jeg er like ivrig etter å endelig få spille Project CARS som enhver moderne spiller, men noen ganger savner jeg de gamle arkaderacerne. Spill som Lotus-serien, Buggy Boy og Pitstop føles grunnleggende annerledes å spille enn moderne bilspill. Det ser litt ut som spillutvikleren Megacom Games føler det på samme måte, for deres Power Drive 2000 vekker umiddelbare minner om de gamle «jukse-3D»-spillene.

Nice!
Nice!

Det ser samtidig temmelig lekkert ut, med Tron-aktige neonfarger og fantasifulle baner. Musikken i traileren liker jeg også, og all spillets musikk skal visstnok være laget av mer eller mindre kjente synth-artister. Veldig åttitalls, altså. Men på en god måte.

Utviklerne ønsker å samle budsjett til spillet gjennom en Kickstarter-kampanje, som egentlig ikke går så veldig godt. I tillegg søker de stemmer på Greenlight. Jeg håper de finner en måte å ferdigstille spillet på også om de ikke når Kickstarter-målet, men forhåpentligvis tar kampanjen seg opp etter hvert. Du finner en kjapp trailer bak «les videre»-lenken.

 

Trommene gir meg litt Miami Vice-vibber.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.