Stor gratisoppdatering til Wasteland 2

wasteland2Er du en av dem som backet rollespillet Wasteland 2 på Kickstarter, men ikke hadde tid til å spille det da det endelig kom ut? Jeg også. I tiden etter lanseringen har jeg stadig tenkt at jeg skulle spille det, men det har alltid kommet noe i veien. Et rollespill på 50-100 timer er ikke alltid så lett å begynne på.

Det ser ganske pent ut nå.
Det ser ganske pent ut nå.

Nå viser det seg at nølingen kanskje var like grei, for mot slutten av sommeren får Wasteland 2 en stor oppdatering som blir gratis for alle som eier det fra før av. Oppdateringen tar spillet over på den neste versjonen av grafikkmotoren Unity, og de nye skjermbildene viser at inXile virkelig har lagt mye arbeid i å forbedre den litt kjedelige grafikken i originalen.

I tillegg til bedre grafikk loves vi «tusenvis» av nye linjer med dialog, nye muligheter til å skreddersy spillfigurene våre, og mer detaljert taktisk kamp. Nå blir det for eksempel mulig å velge nøyaktig hvilken kroppsdel du skal sikte på når du angriper en fiende. inXile sier også at de rebalanserer hele spillet, og indikerer at det nå blir vanskeligere å overleve i Arizonas postapokalyptiske ødemark. Den nye versjonen kommer samtidig med versjonen for Xbox One og PlayStation 4. Bilder under.

tumblr_inline_nnzf9n5bMi1rgj7s2_500

tumblr_inline_nnzfaeoCUL1rgj7s2_500tumblr_inline_nnzfbyRIPg1rgj7s2_500

inXile sier forøvrig også at de snart vil Kickstarte Bard’s Tale IV. Det blir spennende.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.