Togspillet Train Valley virker moro

trainvalleyTog er kule saker, og noen av de beste spillene jeg har spilt har tog som sitt sentrale element. Derfor virker nylanserte Train Valley spennende. Det er et spill der du må bygge og drive jernbaner mellom ulike byer på kartet, men det er ikke noen Transport Tycoon-klone. I stedet ser det ut til å være mye mer fokusert på hjernetrim, med små miljøer og veldig spesifikke utfordringer.

Søt grafikk.
Søt grafikk.

Poenget ser ut til å være å konstruere jernbanene slik at du kan holde flere tog i rute samtidig, uten at de krasjer. Du får mulighet til å bygge ulike typer sporvekslinger og så videre, og kan leke deg med ulike scenarier.

Spillet har visst vært tilgjengelig en stund via Humble Store, men er nå også ute på Steam. Det er fortsatt i «early access», men alle spillsystemene skal være på plass. Tidligversjonen har 10 av 15 tog og tre av fire miljøer. Planen skal være å lansere fullversjonen innen 2-3 måneder. Du finner en liten trailer under.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.