Bli med vikingene på tokt

Expeditions: Conquistador fikk ikke kjempemye oppmerksomhet da det ble lansert for et par år siden, men jeg likte det veldig godt. Rollespillet følger en gruppe utforskere i Amerika, kort etter europeernes gjenoppdagelse av kontinentet.

Det er ingen skjermbilder fra selve spillet enda.
Det er ingen skjermbilder fra selve spillet enda.

Nå har danske Logic Artists annonsert det neste spillet i serien, Expeditions: Viking. Spillet foregår sent på 700-tallet, og beskrives som et taktisk rollespill der du må lede en vikingklan. Ikke bare må du reise på tokt i fremmed land, men du må også forsvare hjemmet ditt fra andre grupper som kunne tenke seg det.

I motsetning til i originalspillet foregår de turbaserte kampsekvensene på selve hovedkartet, og det blir spennende å se hvordan utviklerne løser dette. Du får også se din egen figur i spillverdenen denne gangen. Ellers har de ikke røpet så mye om det nye spillet, annet enn å si at det blir dypere og mer dynamisk enn originalen. Under finner du lanseringsteaseren.

Her er forresten et par passende linjer fra konklusjonen i originalanmeldelsen min:

«Litt større variasjon, litt mer interessante miljøer og litt smartere motstandere kunne gjort opplevelsen enda flottere, men vi får håpe spillet blir en stor suksess slik at utviklerne kan komme tilbake med en enda mer imponerende oppfølger. Hva med å gå i Livingstones fotspor neste gang, eller følge vikingene til Newfoundland?»

2 kommentarer om “Bli med vikingene på tokt”

  1. Første spillet var en av mine favoritter det året det kom. (Det kom vel ikke i fjor, som du påstår….. ) Tror dette kan bli veldig bra!

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.