Endelig tunneller i Cities: Skylines

Den etterlengtede oppdateringen til det modifikasjonsvennlige bybyggespillet Cities: Skylines er endelig klar. Utviklerne Colossal Order har jobbet i snaue to måneder med blant annet å få på plass muligheten til å bygge tunneller, samt legge til over 50 nye bygninger tilpasset europeiske byer.

cities skylines
Nå kan du bygge tunneller! (bilde: Colossal Order)

Oppdateringen, som også inneholder tre nye kart, er gratis for alle spillere – både nåværende og framtidige. I tillegg loves det flere store gratisoppdateringer til spillet, samt betalte ekspansjoner (naturligvis). For å se den fullstendige endringsloggen kan du sjekke ut denne tråden på det offisielle forumet til Cities: Skylines.

I motsetning til tidligere spill i porteføljen til Paradox, som gjerne har fått svært mange små pakker med nedlastbart innhold, lover utgiverne denne gangen at det blir en vesentlig endring i strategien for Cities: Skylines.  Nå skal det bli utgitt færre av de små pakkene, og heller satses på store, betydelige tillegg og oppgraderinger. Sånt liker vi.

«Vi vil fokusere på å gi vekk det viktigste hovedinnholdet gratis, og forbedre modifikasjonsverktøyene, mens vi selger store utvidelser rundt nye spillmekanikker. Men vi vil også fortsette å tilby gratis innhold slik som nye bygninger og veier»

-Colossal Order

cities skylines
Min lille havneby.

Joachim har for øvrig skrevet om sine inntrykk fra spillet for en tid tilbake, og en av de tingene han nevnte var en liten usikkerhet for hvordan regimet for nedlastbart innhold ville bli, da Paradox tidligere har vært beryktet for å pøse på med små innholdspakker. Heldigvis ser det ut til at nå har tatt til fornuften.

Nedenfor kan du for øvrig se en liten snutt som viser hvordan man bygger tunneller i Cities: Skylines.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.