Ny FMV-thriller ute på Steam

Savner du de interaktive filmene som brukte ekte video i stedet for dataanimert grafikk? Vi fikk riktignok Tesla Effect i fjor, og det var slett ikke dårlig (selv om ambisjonsnivået åpenbart var betydelig høyere enn utviklingsbudsjettet), men ellers er det lite liv i denne tidligere så populære spillsjangeren. Derfor var det artig å se Missing: An Interactive Thriller dukke opp på Steam.

missing2Dette er første episode i en ny eventyrspillserie, hvor man bruker ekte video i ekte nittitallsstil. Spillet gir deg rollen som David Newcastle, en uheldig fyr som har blitt offer for en kidnapping. Du vet ikke hvor du er, hvorfor du har blitt kidnappet eller hvem som har gjort det. Men noen av svarene finner du forhåpentligvis ut i løpet av episoden. Traileren indikerer at spillet kanskje er litt for sentrert rundt logiske nøtter, men det kan jo være artig det også.

Kritikken spillet får av Steams brukeranmeldere går på at det er for kort, og på det offisielle nettstedet er utviklerne åpne om at det kun varer i omtrent 45 minutter. Men prisen står for så vidt i stil til varigheten – med lanseringsrabatt koster det bare 25 kroner. Spillet er også ute på mobile plattformer. Fremtidige episoder vil selges separat – så vidt jeg kan se er det ikke klart når disse eventuelt kommer. Trailer under.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.