Wadjet Eyes neste spill heter Shardlight

Rett etter lanseringen av Technobabylon har hele verdens favoritteventyrspillutvikler annonsert et nytt prosjekt, Shardlight. De vil ikke ut med spesielt mange detaljer om det nye spillet, men forteller at det har vært under utvikling i cirka ett år.

Spennende!
Spennende!

Shardlight foregår i en postapokalyptisk verden plaget av sykdom og sult, og følger en kvinne som heter Amy. Hun oppdager at den mektige regjeringen skjuler en forferdelig hemmelighet, og nå må hun forsøke å forene det undertrykte folket, starte en revolusjon og redde menneskeheten. Og så hadde det jo vært en fordel om hun overlevde selv også.

Wadjet Eye lover ingredisenser som en dødelig pest, uhyggelige konspirasjoner og en kult som dyrker døden, så spillet blir etter alle solemerker veldig koselig. Vi aner ikke når det skal lanseres, men du finner en håndfull bilder under.

SL-factory

SL-reactor1

SL-train1

SL-underground

SL-manhole1

Hva synes folket om Technobabylon så langt?

3 kommentarer om “Wadjet Eyes neste spill heter Shardlight”

  1. Da var jeg ferdig med Technobabylon, og wow, for et spill, helt oppe der med Resonance og Blackwell Epiphany i mine øyne, som er mine to favoritt-Wadjet Eye-spill. Gleder meg allerede til Shardlight!

    Svar
      • 11 timer brukte jeg. Gåtene er vanskeligere enn normalt for Wadjet Eyes spill (men veldig bra), så satt litt fast noen ganger. Tipper man kan komme unna med et par timer mindre om man tar alt med en gang.

        Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.