Et lite glimt av Kingdom Come: Deliverance

Et av spillene jeg gleder meg mest til er Kingdom Come: Deliverance, et realistisk middelalderrollespill laget av veteraner fra både Mafia-serien og Operation Flashpoint. Her foregår moroa i et autentisk område i dagens Tsjekkia, og utviklerne har blant annet ansatt en historiker for å sikre at alle detaljene er så virkelighetstro som mulig.

Det ser slett ikke dårlig ut.
Det ser slett ikke dårlig ut.

Spillet hadde en vanskelig fødsel, ettersom den ene utgiveren etter den andre sa nei til å satse på konseptet. De fleste var enige om at det virket spennende, men trodde ikke at et realistisk rollespill satt til en historisk verden uten magi og alver ville appellere til spillerne. Dette motbeviste de samme spillerne ganske raskt, ved å praktisk talt kaste penger etter Kingdom Come da det dukket opp på Kickstarter.

Nå skal utviklerne vise spillet sitt frem på E3, og i den forbindelse har de lansert en teaser. Du ser den under.

Dette er en «in engine»-video, men spilldesigner Daniel Vavra hevder på Twitter at førstepersonssekvensene viser ekte gameplay fra spillet. Hvis dette er representativt virker det som kampsystemet blir temmelig interessant. Jeg legger blant annet merke til hvordan den ene slåsskjempen tar tak i klingen på sverdet sitt slik at han kan bruke det som slagvåpen.

Teaseren er temmelig kort, men hvis du vil ha et lite glimt bak kulissene kan du ta en titt på utviklernes forrige utviklingslogg. Fra og med cirka 7 minutter inn i videoen tar de for seg produksjonen av grafikk for spillet.

Jeg kommer definitivt til å følge med på hva tsjekkerne bak dette spillet har å vise frem på E3.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.