Konkurranse: Gjett retrospillene!

Hva med en liten konkurranse? Under finner du et bilde med seks Amiga-spill. Klarer du å gjette hvilke spill vi har avbildet? I så fall kan du vinne et fritt valgt spill til en verdi av 10 euro eller mindre på nettbutikken GOG. Samt heder og ære, selvsagt!

Bilde av følgende spill: Operation Forest Fire, Flight Simulator: Space Edition,  EGA Beach Party, Speedboat Challenge, Backpacker: Medieval, Mario Got A Gun.
Hvilke spill er dette?

Slik fungerer konkurransen: Send oss en e-post til konkurranse@spillhistorie.no hvor du lister opp de spillene du klarer å identifisere. Hvis du klarer å identifisere alle, er du automatisk med i trekningen. Hvis du bare klarer å identifisere fem, er du bare med i trekningen om ingen andre har klart å identifisere alle. Sånn fortsetter det, slik at man i teorien kan vinne med bare ett riktig svar om ingen andre har klart flere. Men for ordens skyld: Hvis ingen klarer å identifisere noe som helst, beholder vi premien selv!

Konkurransen er åpen frem til klokka 00:00 natt til lørdag 13. juni. Vinneren trekkes da, eller lørdag. Trekningen vil foregå ved at alle kvalifiserte navn får et tall, og så bruker jeg Random.org til å finne vinneren. Så oppdaterer jeg denne posten med vinnerens navn, og kontakter vinneren per e-post for å spørre hvilket GOG-spill han/hun vil ha. Når jeg har fått svar, bruker jeg gavefunksjonaliteten til GOG til å sende en gavekode med spillet til vinneren.

Oppdaterte regler: Denne konkurransen er åpen for hele verdens befolkning unntatt undertegnede og Kristian Foshaug. Sorry, Kristian! Forsøk på å lokke meg til å røpe svarene resulterer i umiddelbar diskvalifikasjon. Du skal få lov til å sende inn svar flere ganger, men kun ett av svarene vil telles (det med flest riktige). Svar-mailen må være på et språk som vi forstår. Vi står for sikkerhets skyld fritt til å diskvalifisere deg om vi mistenker at det er ugler i mosen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.