Rogue System får snart «early access»-lansering

Synes du Elite: Dangerous er for enkelt? Da er du kanskje i målgruppen til folkene bak Rogue System, en superavansert romskipsimulator som ser ut til å bli for romskipspill det DCS World er for flysimulatorer. Spillet virker usedvanlig autentisk, og absolutt alle knappene i cockpiten (de er det mange av) har en funksjon som på ett eller annet tidspunkt blir nødvendig.

Okay, dette spillet tar seg virkelig ikke godt ut på skjermbilder.
Okay, dette spillet tar seg virkelig ikke godt ut på skjermbilder.

Ikke bare det, men du kan gå ut av førersetet og bevege deg rundt i – og utenfor – romskipet ditt. Det må du, fordi det kan godt tenkes du ta en romvandring eller to for å fikse romskipet etter en kamp. Spillet skal også få en dynamisk kampanje, hvor ytelsen din er med å påvirke handlingen videre. Litt som i Wing Commander, altså.

Jeg skrev en nyhet om Rogue System på Gamer.no da det først ble annonsert. I de to årene som har gått har utvikleren jobbet jevnt og trutt med spillet. Det er fortsatt langt fra ferdigutviklet, men det er klart for en «early access»-lansering innen de neste to ukene. Under finner du et par videoer fra spillet, inkludert en fra Youtube-personligheten Scott Manley.

Først: Slik starter du romskipet ditt, med Scott Manley.

Så: Slik legger du til kai igjen.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.