Mer programmering: Human Resource Machine

I forrige uke skrev vi om programmeringsspillet TIS-100. Da er det bare rett og rimelig at vi følger opp med Human Resource Machine nå som det er annonsert. Dette hjernetrimspillet, fra skaperne av World of Goo og Little Inferno, ser ut til å by på en adskillig mer fargerik og nybegynnervennlig versjon av aktiviteten. Her er det nemlig ikke en datamaskin du programmerer, men arbeidstakere som må automatiseres slik at de kan konkurrere med robotene og dermed beholde jobbene sine.

Ikke noen tvil om at dette spillet kommer fra World of Goo-skaperne.
Ikke noen tvil om at dette spillet kommer fra World of Goo-skaperne.

Dette gjør du ved hjelp av kommandoer som settes sammen til programmer. Utviklerne sier at du ikke trenger å engste deg om du aldri har programmert tidligere, og understreker det samme som jeg var inne på i posten om TIS-100 – programmering er bare oppgaveløsning. De skriver at det er enkelt, logisk og vakkert, og noe alle kan forstå og ha det moro med.

spillets nettsted gir de en nærmere introduksjon i hvordan det hele fungerer, men understreker at det ikke er nødvendig å lese noe av det for å forstå spillet. Om du synes spillet virker spennende kan du forhåndsbestille det direkte fra dem, og da får du både Steam-nøkkel og DRM-fri versjon når det slippes senere i sommer. Du finner en svært sjarmerende trailer under.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.