Hva med en kombinasjon av Wing Commander og Homeworld?

Enemy Starfighter er en ganske unik blanding av strategispill og actionspill, med en grafikkstil som vekker minner om Homeworld-spillene. Du befinner deg bak fiendens linjer, og leder en geriljastyrke som rett og slett har som mål å skape så mye terror og kaos som mulig, i forkant av en fullskala invasjon. Men jo mer trøbbel du skaper, jo hardere forsøker lokalbefolkningen å ta knekken på deg.

Pent.
Pent.

En av de tingene som gjør spillet spennende er at du når som helst kan veksle mellom å lede styrkene dine som i et tredimensjonalt sanntidsstrategispill, og styre romskipene selv som i Wing Commander eller Freespace.

Utvikleren har lagt ut en ny video som viser hvordan det hele fungere, og den kan du se under. Det ser veldig kult ut, og jeg liker spesielt godt sekvensene der spilleren flyr selv. Lyden og musikken er et annet høydepunkt. Spillskaperen har også annonsert at en «early access»-lansering etter planen skal finne sted i sommer, på ett eller annet tidspunkt etter at alt bråket rundt E3 har stilnet.

Det eneste jeg ærlig talt ikke liker så godt med dette spillet er at man strengt tatt spiller slemmingene. Hva kan jeg si? Jeg er en veldig tradisjonell fyr, og vil heller være helt enn drittsekk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.