Den originale Bard’s Tale-trilogien skal relanseres

I en Kickstarter-oppdatering fra inXile Entertainment har de røpet en spennende liten ting: De tre, originale Bard’s Tale-spillene kommer til å bli relansert i versjoner laget for moderne datamaskiner.

Apple IIGS-versjonen av Bard's Tale.
Apple IIGS-versjonen av Bard’s Tale.

Det er den originale Bard’s Tale III-programmereren Rebecca Heineman som skal stå for nyversjonene, som skal være basert på de Apple IIGS-versjonene. De vil imidlertid få oppdatert grafikk – sikkert noe slikt som Wasteland-nyversjonen fra samme studio fikk. Apple IIGS-versjonene er forøvrig i seg selv bedre enn originalversjonene.

Annonseringen kom i forbindelse med at alle som backer Kickstarter-kampanjen med 20 dollar eller mer skal få den originale trilogien med «på kjøpet». I utgangspunktet får de de emulerte Apple IIGS-utgavene, men senere får de altså de ordentlige Windows/Mac-versjonene. Under kan du se video fra originalversjonene.

Først, originalutgaven for Apple IIe:

Så en kjapp video fra Apple IIGS-utgaven:

Og, som en bonus, PC-versjonen:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.