Worms World Party får nyversjon

Hvor hadde Team17 vært uten Worms? Tja, ikke så godt å si, kanskje. Men det er vel ingen overdrivelse å påstå at den britiske utvikleren, som hadde så mange varierte utgivelser på nittitallet, ble litt oppslukt av Worms en stund. Og at folk kanskje ble litt lei, til slutt. I alle fall av alle forsøkene på å ta Worms inn i tre dimensjoner.

Worms!
Meitemarkene er tilbake (igjen)!

Nå har Team17 annonsert et nytt spill, og … ja, det er Worms igjen. Men hei, Worms er jo faktisk ganske moro. Denne gangen er det snakk om en nyutgave av Worms World Party, som skal lanseres 8. juni. Vi loves forbedret HD-grafikk, full støtte for håndkontrollere, bedre lyd og alt det andre som forventes av en slik nyversjon.

Ellers skal alt være som før. Opp til seks spillere får kontroll over hvert sitt lag med meitemarker, og spillet er ikke over før kun ett av dem står igjen. Bazookaer, målsøkende duer og gigantiske esel-statuer er bare noen av våpnene du får til din disposisjon. Spillet kommer til Steam og GOG. Video (pluss Boggy B) under.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg koste meg stort med Worms Reloaded, og det kan godt tenkes jeg tar en titt på dette.

Men før vi tar kvelden, hva med litt av Bjørn Lynnes herlige musikk fra det originale Worms? Her er historien om Boggy B…

Dette er spillmusikk, det!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.