Arma III-bilder viser eksotisk, nytt spillmiljø

«Du gjetter aldri hvilket spill dette bildet er fra» og «Slik har du aldri sett Arma III før» er to overskrifter som hadde fungert veldig godt på et nettsted der man ikke får lese de tre første avsnittene av artikkelen før man klikker «les mer». Vi kunne til og med kjørt en «Du vil ikke tro»-variant. De nye bildene fra krigssimulatoren Arma III er nemlig ikke spesielt «Arma-aktige».

Moddere: Gå i gang med en dinosaur-mod umiddelbart!
Moddere: Gå i gang med en dinosaur-mod umiddelbart!

Det er nok ikke meningen vi skulle få se disse bildene før E3-annonseringen, men nå som de er lekket på nettet og Bohemia ikke har gjort noen forsøk på å stanse den atten sider lange tråden om dem på forumet sitt, kan vi like godt poste dem her. Bohemia kommer til å ha et stort nærvær på PC Gaming Show, som finner sted natt til onsdag, og vi får utvilsomt vite mer om ekspansjonen de stammer fra der.

Det vi vet er imidlertid at bildene er fra en fiktiv øynasjon i Stillehavet, som heter Tanoa. Den skal tidligere ha vært en japansk koloni, før den ble «frigjort» av amerikanerne under andre verdenskrig. Du kan lære mer på PC Invasion, men kortversjonen er at den globale konflikten som preger Arma III nå også kommer til Tanoa. Les mer for flere bilder.

4

2

1

Bohemia er generelt veldig flinke til å lage realistiske miljøer for spillene sine, og det heftige redigeringsverktøyet de alltid inkluderer betyr mye hjemmelaget moro.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.