Ta en titt på den stilige traileren for The Solus Project

Et av de nyannonserte spillene som ikke har fått så mye oppmerksomhet under E3 er The Solus Project, et førstepersons overlevelseseventyr for Xbox One og PC. Spillet foregår i en fremtid der kloden vår er på randen av ødeleggelse, og du har blitt sendt til en fjern planet for å undersøke om den kan brukes som et nytt hjem for menneskeheten. Det viser seg raskt at noen har bodd her før, og nå er spørsmålet hvorfor de forsvant. I tillegg virker det som du ikke er like alene på planeten som du trodde.

Det blir omelett til frokost!
Det blir omelett til frokost!

Det kanskje mest interessante ved spillet er at det skal ha et fullstendig dynamisk værsystem som kalkulerer temperatur, fuktighet og vind. Det vil dynamisk oppstå stormer, plantene på planeten skal reagere på været, og så videre. Været vil være en av de mange naturlige (og kanskje også unaturlige) farene som prøver å ta livet av deg.

The Solus Project er et samarbeidsprosjekt mellom to uavhengige studioer – Grip Digital og Teotl Studios – og skal være en slags oppfølger til 2010-spillet The Ball. Det bruker Unreal Engine 4, og traileren (som du kan se under) imponerte i alle fall meg. Ifølge pressemeldingen skal spillet lanseres tidlig neste år.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.