Project Cars 2 klart for folkefinansiering

Med det som sannsynligvis er årets dårligst timede tidspunkt for annonseringen av en oppfølger, kan Slightly Mad Studios nå fortelle at folkefinanseringskampanjen for Project Cars 2 er i gang. Det første spillet kom seg ut av betafasen på PC og ble lansert for konsoll i starten av mai, men mange spillere opplever fortsatt problemer og føler, ikke overraskende, at en oppfølger allerede nå tar fokuset bort fra spillet de akkurat har kjøpt seg.

Vi har allerede fått skjermbilder fra det nye spillet.
Vi har allerede fått skjermbilder fra det nye spillet.

Kampanjen for Project Cars 2 lover flere motorsportsgrener enn forløperen, og skal gi oss både rallycross, tradisjonelle bakkeløp og bakkeløpvarianten Tōge, som har sitt utspring i Japan. Nye spillmoduser krever også nye baner og nye underlag, og denne gang skal du få muligheten til å legge hjula over blant annet grus, gjørme og snø. Det er med andre ord på tide å dekke bordene for en heftig kamp om spillkronene på grusfronten mellom Dirt Rally og Project Cars 2.

Det er ikke uvanlig at utviklingen av oppfølgere starter allerede før det forrige spillet har kommet på markedet, men at spillet blir annonsert raskere enn folk har fått kredittkortregninga for det forrige, skaper unektelig skepsis hos bilsimulatorinteresserte.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.