Obsidian snakker om Pillars of Eternity-nyheter

Da Pillars of Eternitys første ekspansjon, The White March: Part I, ble annonsert i forbindelse med E3, droppet jeg å skrive om den. Det var rett og slett ikke nok informasjon til at jeg følte annonseringen var nyhetsverdig. Nå har imidlertid Obsidian snakket litt mer om hva vi kan vente oss.

To nye spillfigurer.
To nye spillfigurer.

Informasjonen kommer i en backer-oppdatering på Kickstarter, og i forbindelse med denne har rollespillutvikleren lagt ut en video som går i detalj om forbedringer og nye funksjoner. Du finner den under. Disse nyhetene vil også finne veien til hovedspillet, uansett om du kjøper ekspansjonen eller ikke.

Vi loves blant annet muligheten til å aktivere AI-kontroll for figurene dine, noe jeg savnet i originalversjonen.  Du kan også velge nøyaktig hvem som skal snike og hvem som ikke skal det – en annen ting jeg ikke helt skjønner at originalutgaven utelot. Grensesnittet skal også gjøre det lettere å se hvor langt magiske angrep rekker.

Selve ekspansjonen skilter med to nye figurer – en kvinnelig golem med det småskumle navnet The Devil of Caroc, og en eldre, mannlig monk ved navn Zahua. Informasjon om disse finner du i Kickstarter-oppdateringen. Ellers loves vi nyheter over hele fjøla – ny magi, nye områder, nye våpen, nye ditt og nye datt.

Det er ingen dato enda, men den skal visst annonseres snart. Her er traileren:

Jeg gleder meg til flere eventyr med Pillars of Eternity, men jeg tror nok jeg må vente en stund før jeg begynner på ekspansjonen. Jeg elsket hovedspillet, men det varte i grunnen lenge nok – kanskje til og med litt for lenge – og jeg er ikke så veldig sulten på mer akkurat nå.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.