Space Engineers får konkurranse

Interstellar Rift ble nylig lansert i «early access», og selv om det er langt fra ferdig ser det ut til å ha fått en god mottakelse fra spillerne. Dette er et romspill der spillerne får designe sine egne romskip fra bunnen av, og samarbeide om å overleve i et stort og åpent univers bestående av flere solsystemer.

Stilige saker.
Stilige saker.

Spillet minner åpenbart om Space Engineers, men her lager du skipene i et separat verktøy i stedet for å bygge dem direkte i spillverdenen. Jeg liker Space Engineers veldig godt, men selv om måten man bygger ting fra førstepersons synsvinkel nok er med på å bygge opp under følelsen av å selv skape kule romskip og andre greier, er det litt kronglete. Interstellar Rifts løsning virker sånn sett mye enklere.

Det er uansett plass til flere spill i denne sjangeren, og det blir spennende å se hvordan både Space Engineers og Interstellar Rift utvikler seg i tiden som kommer. Utviklerne av sistnevnte forventer at det blir i «early access» i minst ett år, og om du har lyst til å gå til innkjøp må du være klar over at det fortsatt mangler sentrale elementer som kamp. Du finner en kul trailer under.

 

 

Relaterte innlegg

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.