Space Engineers får konkurranse

Interstellar Rift ble nylig lansert i «early access», og selv om det er langt fra ferdig ser det ut til å ha fått en god mottakelse fra spillerne. Dette er et romspill der spillerne får designe sine egne romskip fra bunnen av, og samarbeide om å overleve i et stort og åpent univers bestående av flere solsystemer.

Stilige saker.
Stilige saker.

Spillet minner åpenbart om Space Engineers, men her lager du skipene i et separat verktøy i stedet for å bygge dem direkte i spillverdenen. Jeg liker Space Engineers veldig godt, men selv om måten man bygger ting fra førstepersons synsvinkel nok er med på å bygge opp under følelsen av å selv skape kule romskip og andre greier, er det litt kronglete. Interstellar Rifts løsning virker sånn sett mye enklere.

Det er uansett plass til flere spill i denne sjangeren, og det blir spennende å se hvordan både Space Engineers og Interstellar Rift utvikler seg i tiden som kommer. Utviklerne av sistnevnte forventer at det blir i «early access» i minst ett år, og om du har lyst til å gå til innkjøp må du være klar over at det fortsatt mangler sentrale elementer som kamp. Du finner en kul trailer under.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.