Lost Horizon får oppfølger

Et av de bedre eventyrspillene fra de senere årene er Lost Horizon, et tyskutviklet spill hvor der vi måtte reise verden rundt på jakt etter eldgamle hemmeligheter og mytisk magi. At inspirasjonskilden var Indiana Jones var det aldri noen tvil om, og Lost Horizon er faktisk et av de mest vellykkede Indiana Jones-aktige spillene jeg har prøvd.

Mystisk.
Det var litt av et hus!

Den 2. oktober får det en oppfølger, som nok en gang følger pilot/krigshelt Fenton Paddock. I originalspillet havnet han i stadig klammeri med de plagsomme nazistene, og denne gangen ser det ut som det er kommunistene som skaper trøbbel. Spillet foregår både på 40- og 50-tallet, og tar oss blant annet med inn bak jernteppet.

Jeg gleder meg til å se hvordan Lost Horizon 2 blir, men med tanke på at Animation Arts har et litt variert rulleblad, er det ikke et spill jeg umiddelbart tenker å forhåndsbestille. Skjermbildene på spillets produktside er fargerike, men mangler kanskje litt sjel. Det er mulig det har med den nye 3D-grafikken å gjøre – spillet kjører på Unity 5-motoren. Klikk «les mer» for noe helt annet.

Det er her jeg bruker å sette inn en trailer, men det har ikke kommet noen slike for Lost Horizon 2 enda. Det er imidlertid ikke det eneste nye spillet fra Animation Arts. De jobber også med et futuristisk eventyrspill som heter Monolith, som faktisk ser hakket mer spennende ut enn Lost Horizon 2. Her er traileren:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.