Nå kan du bygge byer som om det var 1996

Lethis: Path of Progress ble lansert på Steam denne uken. Det er et isometrisk bybyggerspill laget i samme stil som Impressions-klassikerne fra nittitallet – Caesar II, Zeus, Pharaoah, og så videre. I motsetning til de fleste av spillene fra sårt savnede Impressions er Lethis satt til en fantasiverden, i dette tilfellet et viktoriansk steampunk-univers.

Ganske pent, egentlig.
Ganske pent, egentlig.

Utviklerne skryter blant annet av en kampanjemodus med 26 oppdrag, sandkassespill, over 24 ressurser og over 40 forskjellige bygninger. Skal jeg dømme etter trailerne (og litt live-strømming jeg så tidligere), har det også ganske kul musikk og grafikkstil.

Steam-brukerne virker generelt positive, selv om det er noen ting de påpeker at utvikleren godt kan fikse på. Det virker som utvikleren jobber på høygir for å rette disse småfeilene. Lethis ser kanskje ikke ut som det mest avanserte spillet i sjangeren, men det virker artig. Traileren finner du under.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.