Terraria-utviklingen tar tydeligvis aldri slutt

Terraria ble for mange kjent som «Minecraft i to dimensjoner», men spillet utviklet seg fort til å bli en distinkt stjerne på spillhimmelen med et stort utvalg monstre, miljø og endeløse timer med graving etter hemmelighetene under jordoverflaten. Etter at spillet gikk ut av aktiv utvikling på ubestemt tid i starten av 2012 så fremtiden usikker ut, men halvannet år senere kom det igjen en gedigen oppdatering av spillet.

terraria-ingame
Ja, de trærne skal nok få overleve.

Nå har tiden kommet for den neste kjempeoppdateringen for de som koser seg med å grave lange hulesystemer på PC, og det er ikke snaut hva Re-logic kan friste med i den nyeste oppdateringen. I en gedigen endringslogg er det gjemt godbiter som at det er over 800 nye, fysiske ting du kan finne, nye lydspor til flere av miljøene, oppdaterte versjoner (og en ny invasjon!) av verdenshendelser, og ikke minst, de datastyrte figurene har en vesentlig mer levende oppførsel enn tidligere.

Passende nok er spillet rabattert i DRM-fri versjon på GOG (og på Steam) fram til 2. juli som en bonus til de som vil kaste seg ut i en digital graveverden så snart som mulig. Terraria er også tilgjengelig for mobiltelefoner og et godt utvalg av konsollene på markedet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.