Avansert brobygging i Poly Bridge

Høyt oppe på listen over spilltyper som ikke virker i nærheten av like underholdende som de faktisk er, finner vi brobyggerspillene. Her er poenget rett og slett å bygge ulike broer, designet for å tåle hva enn det er spilldesignerne velger å sende over dem.

Det burde vært flere slike broer i virkeligheten.
Det burde vært flere slike broer i virkeligheten.

Poly Bridge er sjangerens nyeste tilskudd, og det ser ganske kult ut. Her virker utfordringene langt mer varierte enn i vanlige brobyggerspill, og ved hjelp av hydraulikk kan du dessuten bygge broer med bevegelige elementer. Spillet skilter som vanlig med en kampanjemodus der man får ulike utfordringer og begrensede midler. I tillegg har det en sandkassemodus der vi kan lage egne utfordringer eller bare se hva som faktisk er mulig å bygge når man ikke begrenses av kostnader.

Poly Bridge er nå i «early access». Hvis du vil se hvordan de videre planene for utviklingen er, kan du ta en titt på veikartet til utviklerstudioet. Trailer under.

Man kan lagre replays som animerte gif-er? Solgt!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.