Fotball med rakettbiler

Som Top Gear har bevist, kan også biler spille fotball. Utstyrer man i tillegg bilene med rakettmotorer – vel, da har man et godt konsept for et dataspill. Rocket League er dette dataspillet; her får du sette deg bak rattet på en rakettbil og spille en slags form for fremtidsfotball alene eller sammen med opp til åtte spillere over nettet.

Man burde lage flere spill basert på slike konsepter. Hva med skihopp for rakettbiler?
Man burde lage flere spill basert på slike konsepter. Hva med skihopp for rakettbiler?

Rocket League er oppfølgeren til PlayStation 3-spillet Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars, og skilter blant annet med en skikkelig enspillerkampanje og delt skjerm for 2, 3 eller 4 spillere – også på PC. Utviklerne skryter også av at du kan skreddersy bilen din, og at det er over 10 milliarder konfigurasjonsmuligheter.

Spillet ble lansert i dag, både på PlayStation 4 og PC. Om du er PlayStation Plus-medlem (noe som faktisk ikke er så veldig dumt), får du tilgang på spillet som en del av juli-pakken. Hvis ikke koster det selvsagt penger, men 140 kroner (som det koster på Steam) vil neppe ødelegge sommerøkonomien. Traileren finner du under.

PS4-versjonen får tydeligvis en eksklusiv klovnebil. Dermed er den forhåpentligvis klovnefrie PC-versjonen antakeligvis å foretrekke.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.