Utforsk ti sekunder på ti minutter

Timeframe (eller TIMEframe, som utviklerne velger å skrive) er et førstepersons utforskingsspill hvor handlingen foregår i de siste ti sekundene av en sivilisasjons eksistens. Disse strekkes ut over ti minutter i ren spilletid, hvor du beveger deg i normal hastighet mens verden rundt deg går i sakte film.

Lekkert.
Lekkert.

Det vil ikke være mulig å oppleve alt spillet har å by på i én gjennomspilling, så meningen er at man skal spille om og om igjen, og gradvis pusle sammen et inntrykk av historien. Vi loves blant annet et dynamisk lydspor og lekker grafikk inspirert av 3D-spill fra PS1-alderen.

Ellers er utviklerne varsomme med detaljene, for dette er utvilsomt et spill av den typen hvor det lønner seg å vite minst mulig på forhånd. Spillet ble lansert på Steam i går, og de få brukeranmeldelsene det har fått er positive. Traileren finner du under.

 

Jeg elsker både grafikkstilen og musikken i traileren. Fare for at jeg må kjøpe dette.

En kommentar om “Utforsk ti sekunder på ti minutter”

  1. Så den selv på Steam i dag. Veldig kul grafikkstil, men tror dette må litt på tilbud før jeg tar sjansen på det. Lukter litt gimmick her. Om du kjøper det får du si et par ord om hva du synes om det.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.