Baldur’s Gate får stor ekspansjon

Baldur’s Gate ble først lansert i 1998, men det er fortsatt rikelig med liv i den gamle rollespilltraveren. I 2012 kom en forbedret utgave av spillet ved navn Baldur’s Gate: Enhanced Edition, og nå har utvikler BeamDog annonsert en ekspansjonspakke for Enhanced Edition.

Dette hadde du neppe trodd for fem år siden.
Dette hadde du neppe trodd for fem år siden.

Ekspansjonen heter Baldur’s Gate: Siege of Dragonspear, og foregår omtrent rett etter hendelsene i hovedspillet. I Siege of Dragonspear skal vi finne ut hva som egentlig skjedde mellom spillene, og hvordan det kan ha seg at helten fra originalen har havnet i et stort uføre når oppfølgeren starter.

Vi loves en kampanje som tar minst 25 timer å fullføre, og mye ekstrainnhold som øker spilletiden betraktelig for de som vil få med seg alt. Nøkkelfigurene fra originalspillet vil være med, og noen av dem – slik som Minsc – spilles av originalskuespillerne. Vi loves massevis av dialoger og dynamikk mellom gruppemedlemmene dine, som i Baldur’s Gate 2.

Lagrefilen din kan forøvrig eksporteres til Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition når du er ferdig.

Du kan lese et stort intervju om Siege of Dragonspear på PCGamesN. Så vidt jeg kan se, har ikke ekspansjonen fått noen lanseringsdato enda. Den skal imidlertid komme til PC, Mac og Linux. Det er i skrivende stund ikke noe info om ekspansjonen på det offisielle Baldur’s Gate-nettstedet, men det kommer nok snart.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.