Husker du Rollcage?

Grip er et racingspill inspirert av Rollcage-spillene, som var rimelig populære rundt årtusenskiftet. Dette er futuristiske racingspill med ett ganske unikt element: Kjøretøyene er laget slik at de ikke bare kan kjøre opp vegger og på taket når hastigheten er høy, men kan også lande «opp ned» og kjøre videre som om ingenting har skjedd.

Lekkert.
Lekkert.

Utviklerne av Grip har nå fullført preproduksjonsfasen, og har lansert en kul video fra spillet, som du kan se under. Det ser allerede ganske lekkert ut, takket være Unreal Engine 4 og noen gigantiske, utenomjordiske landskaper. Men for å fullføre spillet trenger de å utvide stallen, ettersom de for øyeblikket bare er to personer. Dermed må de ha høyere budsjett, og i den forbindelse planlegger de en Kickstarter-kampanje i løpet av sommeren.

Om de får budsjettet de trenger, og alt det andre går etter planen, håper de å kunne utvikle spillet for PC og PlayStation 4. Jeg liker det de har vist frem til nå, og håper de har hellet med seg når folkefinansieringskampanjen starter.

Traileren:

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.