Syndicate-aktige Satellite Reign har fått dato

Satellite Reign er en åndelig oppfølger til Syndicate-spillene, laget av blant annet Syndicate Wars-skaperen Mike Diskett. I likhet med den originale Bullfrog-klassikeren er Satellite Reign et taktisk sanntidsstrategispill der du leder en liten gruppe agenter på ulike oppdrag i en cyberpunk-by sett skrått ovenfra. Men spillet har også nye elementer, slik som at det hele foregår i en stor og åpen verden.

Syndicate, sier du? Er ikke det et førstepersons skytes...
Syndicate, sier du? Er ikke det et førstepersons skytes…

Nå har utviklerne annonsert at den ferdige utgaven av Satellite Reign skal lanseres 28. august. De har også gjort det klart at «early access»-versjonen har fått all funksjonaliteten som fullversjonen skal ha, og at det eneste som gjenstår er å forbedre ytelsen og fikse feil. Utviklerne sier imidlertid at de vil støtte spillet lenge etter lanseringen, og snakker blant annet om muligheten for å legge til nytt innhold og ny funksjonalitet senere.

Satellite Reign ble til etter en vellykket folkefinansieringskampanje i 2013. Spillet ble lansert på «early access» i desember, og brukeranmeldelsene så langt er for det meste positive. Jeg har lagt inn den ferskeste traileren under.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.