Fremtidstaktikk i Legions of Steel

Legions of Steel er et taktikkspill som minner litt om Space Hulk og Space Crusade. Det er basert på et brettspill fra åttitallet, og foregår i klaustrofobiske fremtidsmiljøer der du må bekjempe en gjeng med roboter som truer med å ta over galaksen.

Det minner litt om Space Hulk og Space Crusade.
Det minner litt om Space Hulk og Space Crusade.

Spillet er turbasert, og skal være en trofast gjengivelse av det originale brettspillet. Vi loves rikelig med taktiske muligheter, men ikke så mange at det blir overveldende. Det kommer med to større enspillerkampanjer, samt 15 frittstående oppdrag som kan spilles mot datamaskinen eller en venn. Flerspiller fungerer både over nettet, og lokalt («hotseat»).

Nå er spillet lansert, og det er å finne til en rimelig penge (126 kroner med lanseringsrabatten) på Steam, samt utgiver Slitherines eget nettsted. I tillegg til Steam-versjonen kommer det også en versjon for Android og noe som heter iPad. Du finner en video under.

Denne lanseringstraileren er litt … vel, cheesy. Heldigvis har ikke spillet stemmeskuespill i det hele tatt!

Første del av en Twitch-stream fra spillet:

Del to:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.