Taktisk rollespill fra The Book of Unwritten Tales-skaperne

Skaperne av eventyrspillet The Book of Unwritten Tales og det turbaserte strategispillet Battle Worlds: Kronos har annonsert sitt neste prosjekt, The Dwarves. Dette spillet er basert på en romanserie som visstnok er veldig populær i Tyskland (om det lover godt eller ikke får du avgjøre), og er et slags rollespill med taktisk kamp.

Det er bra når soldater respekterer hverandres intimsoner.
Det er bra når soldater respekterer hverandres intimsoner.

Du må samle sammen en gruppe på opp til 12 helter, og gjenoppleve handlingen fra den første boken i serien. I hvert slag får du kontrollere opp til fire av heltene dine, men fiendene får ikke de samme restriksjonene. De kan det nemlig være hundrevis av. Utviklerne trekker frem slaget ved Hjelmsdjupet i Ringenes Herre som inspirasjonskilde, og beskriver kampene som «fysikkbaserte».

Hvordan det hele skal foregå virker litt uklart, men utviklerne planlegger å gi oss mer informasjon under Gamescom i august. Siden de allerede har to vellykkede Kickstarter-prosjekter på CV-et, kommer det neppe som noen overraskelse at de planlegger en folkefinansieringskampanje for dette spillet også. Trailer under.

 

Kampene ser kanskje litt «mekaniske» ut? Spillet virker i alle fall interessant, og utviklerstudioet King Art har jo flere godbiter på rullebladet. Jeg tipper dette blir nok en «vi har nok penger til å utvikle spillet, men med deres hjelp kan det bli enda bedre»-kampanje, slik som med The Book of Unwritten Tales 2.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.