Infinifactory kommer til PlayStation 4!

I mine øyne er Infinifactory årets nest beste spill så langt (et visst rollespill med en hvithåret hovedperson tar nok førsteplassen). Til nå har det vært forbeholdt de av oss som spiller på PC, men nå har utvikleren annonsert at det også kommer til PlayStation 4.

Presentasjonen er enkel, men jeg vil likevel si at spillet ser pent ut.
Bygg dine egne fabrikker.

Det sies ikke noe om når den nye utgaven dukker opp, eller om den nye versjonen får noen ekstra funksjonalitet. Men måten annonseringen er ordlagt på gir inntrykk av at PS4-lanseringen ikke ligger alt for langt inn i fremtiden.

I stedet for å forsøke å forklare hvordan det herlige spillet fungerer her, oppfordrer jeg deg til å lese inntrykkene mine av PC-versjonen. Jeg har til og med laget noen hjelpsomme gif-animasjoner for å forklare konseptet!

2 kommentarer om “Infinifactory kommer til PlayStation 4!”

  1. Ehm.. Føler meg litt teit her, men er på ferie og sløv av en del øl, så:
    «et visst rollespill med en hvithåret hovedperson»
    …?

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.