Tower of Babel – nå med video!

I april skrev jeg et tilbakeblikk på hjernetrimmeren Tower of Babel for Amiga. På det tidspunktet lette jeg etter en representativ video av spillet (som helst ikke hadde masse snakk på fransk, for eksempel), men klarte ikke å finne noe fornuftig. Nå har jeg laget en video selv. For å se tilbakeblikket med den nye videoen klikker du her.

Videoen inneholder to øvingsoppdrag, samt to tidligere oppdrag og ett senere oppdrag. Det siste oppdraget løser jeg for første gang mens jeg tar opp videoen, så det er litt nøling her og der.

Jeg bruker den norske UAE-varianten FS-UAE, og denne har dessverre ikke noen opptaksfunksjon for video. I stedet brukte jeg Nvidias Shadowplay-system for å ta opp film. Dette måtte imidlertid være satt til å tillate opptak fra skrivebordet for å fungere med FS-UAE, merkelig nok.

Her er videoen, i tilfelle du absolutt ikke vil LESE TILBAKEBLIKKET.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.