Ny gameplay-video: Star Fleet 1

Etter gårsdagens oppdatering av Tower of Babel-tilbakeblikket har jeg nå oppdatert tilbakeblikket på Star Fleet 1: The War Begins med en video jeg har tatt opp selv. For fremtidige tilbakeblikk ønsker jeg å lage slike videoer helt fra starten av. Det representerer en del ekstra arbeid, men tilbakeblikkene er en type artikler jeg ønsker å gjøre «skikkelig».

Under kan du se videoen, samt videoer fra flere andre versjoner av spillet. Star Fleet 1 kom nemlig til et bredt spekter av plattformer, med svært ulike tekniske egenskaper.

I likhet med Tower of Babel, er ikke Star Fleet 1 et spill det er spesielt mange videoer av på nettet. Spesielt ikke Amiga-versjonen. Jeg la opprinnelig inn en video fra PC-utgaven i tilbakeblikket, og det har jeg valgt å beholde der, slik at man kan se forskjellene på de ulike versjonene.

Faktisk tenkte jeg det kunne vært artig å fortsette sammenligningen, ettersom Star Fleet 1 kom til flere plattformer. Her er altså min Amiga-video:

Her er PC-videoen. Betydelig enklere presentasjon, og ingen tale som på Amiga:

Apple II-versjonen er enda enklere:

Versjonen for Ataris 8-bits-datamaskiner er nesten ikke til å kjenne igjen som samme spill. Den virker forferdelig treig:

Vi avslutter med Commodore 64-versjonen. Den er enda enklere, grafisk sett, men har i det minste litt kule lydeffekter:

C64-versjonen, del 2:

Les tilbakeblikket på Star Fleet 1: The War Begins

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.