Reis til universets senter i Transcendence

Transcendence ser ved første øyekast ut som et tradisjonelt, todimensjonalt romskytespill. Men i virkeligheten er det et åpen verden-spill satt til et svært univers der menneskeheten har kolonisert hundrevis av solsystemer. Spillet henter elementer fra den alltid like populære «roguelike»-sjangeren, med datagenererte miljøer som er ulike hver gang du spiller.

Jeg liker grafikkstilen, spesielt hvordan planeter og asteroider kaster skygger.
Jeg liker grafikkstilen, spesielt hvordan planeter og asteroider kaster skygger.

Spillet har vært under utvikling i årevis, og har nå blitt lansert på Steam. I motsetning til mange andre spill i sjangeren, har det ikke fått noen «early access»-utgivelse. Det regnes som en ferdig spillopplevelse, men utviklerne vil fortsette å videreutvikle spillet gjennom både oppdateringer til kjernespillet og ekspansjoner.

Som vanlig i denne sjangeren loves vi stor frihet og massevis av oppgraderingsmuligheter. Utviklerne vil også fokusere på støtte for Steam Workshop slik at brukerne kan utvide spillet selv. Jeg har lagt inn første del av en gameplay-video fra utvikleren under.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.