Lyst på et flyspill eller to?

Denne uken har det dukket opp to flyspill på Steam, som begge virker ganske kule. De heter Bomb: Who let the dogfight (det er en bra tittel, uansett hvordan du snur og vender på det) og Sky Rogue. Begge er actionspill, og vekker minner om nittitallets klassikere på hver sin måte. Beskrivelser, videoer og bilder under.

Sky Rogue.
Sky Rogue.

Sky Rogue er lansert i «early access», og er et fargerikt arkadeflyspill som minner meg om gamle konsollspill. Grafikkstilen er enkel og elegant, med massevis av rene polygoner og lekre landskap bygd opp av heksagoner. Spillet foregår i dataskapte miljøer, hvor du slippes løs for å «sprenge ting». Så enkelt kan det altså være.

Brukeranmeldelsene er utelukkende positive så langt, men utviklerne påpeker at mens spillet er fullstendig spillbart, er det fortsatt ikke mulig å faktisk fullføre det. Den ferdige versjonen, som etter planen skal lanseres før året er omme, vil inneholde flere fly, våpen, fiender og biomer, samt en skikkelig «sjef» som må kverkes for å vinne. Her er traileren:

Bomb: Who let the dogfight.
Bomb: Who let the dogfight.

Bomb: Who let the dogfight minner om Crimson Skies, og lar deg sette deg bak spakene på Steampunk-aktige fly og kjempe mot fiender over fargerike og varierte miljøer. Det er åpenbart et rent arkadespill, og skilter både med en historiedrevet enspillerdel og mulighet til å spille på nettet.

Majoriteten av brukeranmeldelsene er positive, men det er en del negative røster også. Det ser ut som enkelte har trøbbel med kontrollene, og folk liker heller ikke at bare tre av de ni spillbare flyene har mulighet til å se moroa fra cockpiten. Her er uansett en trailer:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.