Dirt Rally har nå fått rallycross

Det glimrende rallyspillet Dirt Rally fortsetter å vokse, og i dag har Codemasters lansert en oppdatering som inkluderer rallycross i spillet. Dette er den første av to oppdateringer med fokus på den populære (i Skandinavia, i alle fall) bilsporten, og den inkluderer to baner og tre biler.

Når var sist gang vi fikk skikkelig rallycross i et spill?
Når var sist gang vi fikk skikkelig rallycross i et spill?

De to banene er er Höljes i Sverige og Lydden Hill i England. I den neste oppdateringen vil vi også få den norske banen Hell. I motsetning til rally er rallycross-tillegget offisielt, og assosiert med FIA World Rallycross Championship. Derfor får vi ekte førere og team.

De tre rallycrossbilene som er inkludert i oppdateringen er Ford Fiesta WRX, Volkswagen Polo Rallycross og Peugeot 208 WRX. Dessverre virker det ikke som lisensen tillater dem å slippe de andre bilene løs på rallycrossbanene. Det gjenstår å se om vi får like mange rallycrossbiler som normale rallybiler, og om det blir tilgang på noen eldre modeller.

Vroom! (hvis du ikke vet hva du skal skrive som bildetekst, lag billyd)
Vroom! (hvis du ikke vet hva du skal skrive som bildetekst, lag billyd)

Rally-delen har også fått seg noen oppdateringer, slik som muligheten til å reparere et punktert dekk midt i en fartsetappe. Det koster deg en del tid, men hvis du har langt igjen av fartsprøven kan det godt være det lønner seg.

Det er også massevis av andre småforbedringer, som du kan lese om på Steam.

Jeg kommer til å ta en titt på rallycrossoppdateringen så fort den kommer ned. I mellomtiden kan du se traileren her:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.