Strategispillet Constructor får nyversjon

Husker du strategispillet Constructor? Det var et økonomisk spill hvor du måtte tjene penger på eiendom, og i motsetning til de fleste andre spill av denne typen måtte du i stor grad bruke ulovlige og mildt sagt umoralske virkemidler. Nå får spillet en nyutgave i HD.

Dessverre er ikke promobildene i HD...
Dessverre er ikke promobildene i HD…

Utgiver System 3 skriver i annonseringen sin at nyversjonen lages av store deler av det originale teamet bak spillet, og ledes av John Twiddy som var programmerer på originalspillet. Constructor HD skal lanseres på PC, PlayStation 4 og Xbox One, og dukker opp 29. januar 2016 ifølge den britiske utgiveren.

De sier egentlig ikke så veldig mye om hva vi kan forvente fra den nye versjonen, men forhåpentligvis har de gjort mer enn å bare oppdatere grafikken. I likhet med i originalen er poenget å tjene seg søkkrik ved hjelp av skitne triks, og den isometriske synsvinkelen beholdes.

Vi får også håpe at System 3 takler PC-versjonen bedre enn den mildt sagt elendige håndteringen deres av Putty Squad for PC. Det er over ett år siden de sa at Steam-versjonen (som de merkelig nok spesifiserte var for Windows 8) skulle lanseres «innen to uker».

Heldigvis kan PC-eiere i det minste kose seg med den emulerte Amiga-versjonen gratis.

En kommentar om “Strategispillet Constructor får nyversjon”

  1. Skulle akkurat til å si: «Hva er poenget med denne nyversjonen, når spillet allerede finnes på GOG, og spillet fremdeles ser helt okay ut? Kunne de ikke heller lagd en oppfølger?» Men så viser det seg at spillet faktisk er borte fra butikken. Godt jeg allerede hadde det. Hvis det er pga nyversjonen at spillet er borte, så er det råttent gjort.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.