Thimbleweed Park og Cities: Skylines til Xbox One

På en litt småkjedelig Microsoft-konferanse i forbindelse med spillmessen Gamescom, kom det frem at det populære bybyggerspillet Cities: Skylines kommer til Xbox One, sammen med blant annet eventyrspillet Thimbleweed Park. Begge er erketypiske PC-spill, så det blir spennende å se hvordan de blir mottatt av konsollpublikum.

Cities: Skylines har allerede vist seg som en massiv salgssuksess på PC, med godt over én million solgte kopier. Forhåpentligvis betyr det høye salgstallet at den vesle, finske utvikleren bak spillet har fått ansatt noen som kan jobbe dedikert med Xbox One-utgaven, slik at resten av studioet står fritt til å jobbe med både videreutvikling av Cities: Skylines og nye prosjekter.

Thimbleweed Park kommer fra Ron «Monkey Island» Gilbert, Gary Winnick og Mark Ferrari, og er et tradisjonelt pek-og-klikk-eventyr i stil med de tidlige LucasArts-spillene. Gilbert var på scenen for å si noen ganske få ord om spillet, og det er moro å se hvordan den «døde» eventyrsjangeren nå har fått plass i store konferanser hos både Microsoft og Sony.

Apropos eventyrspill; Xbox One får også noen kommende titler fra tyske Daedalic, slik som den etterlengtede oppfølgeren til The Whispered World.

Her er en Thimbleweed Park-trailer, som ser ut som den har blitt snekret sammen på veldig kort varsel:

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.