Hvorfor sprenger alle bilene? Video fra Mafia III

Gode nyheter: Mafia III er annonsert, og skal lanseres for Xbox One, Windows og PlayStation 4 neste år. Dårlige nyheter: Det virker kanskje ikke så veldig trofast mot forgjengerne. Ta en titt på videoen under.

Så, ja, eh… hvorfor sprenger alle bilene? Et av de kule aspektene av de tidligere Mafia-spillene, og spesielt det første, var at det ikke bare skiltet med en autentisk handling og setting, men at også spillmekanismene var autentiske. Det var realistisk, på en helt annen måte enn de øvrige åpen verden-spillene på markedet. Mens Mafia III nesten ser ut til å være inspirert av Just Cause.

Settingen og presentasjonen liker jeg godt.
Settingen og presentasjonen liker jeg godt.

For all del, jeg er veldig glad i Just Cause (og treeren ser heftig ut), men alt til sin tid.

Ellers, da? Vel, handlingen foregår på sekstitallet og vi spiller en fyr ved navn Lincoln Clay. Han bestemmer seg visstnok for å stå opp imot mafiaen i New Orleans, og i løpet av spillet finner han allierte og bygger opp sitt eget kriminelle imperium. Presentasjonen ser det ikke ut til å være så mye i veien med, og vi loves både biler, mote og musikk inspirert av tiden spillet er satt til.

Den offisielle traileren byr på en smakebit av stemningen vi kan forvente, og det virker i alle fall som utviklerne har truffet blink med musikken. Jimi Hendrix-versjonen av All Along the Watchtower sparker det hele i gang, og på slutten får vi hippieklassikeren House of the Rising Sun. Det lover veldig bra.

Originalutviklerne i 2K Czech – eller Illusion Softworks, som de egentlig het – er ikke hovedutvikleren bak Mafia III. Det er i stedet amerikanske Hangar 13 som har lederrollen. Dette blir så vidt jeg kan skjønne deres første spill.

Her er den offisielle traileren:

Her er musikken fra traileren, forresten:

 

En kommentar om “Hvorfor sprenger alle bilene? Video fra Mafia III”

  1. Kult med Jimis cover av Bob Dylan, men Mafia 3 har jeg ingen forhåpninger til når originalutvikleren er borte, og spillet ikke ser ut til å ha noe med Mafia å gjøre. Hovedpersonen (om det er han i traileren) får 10/10 på klisjeskalaen også.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.