Lekker flyracing fra Project Cars-skaperen

Slightly Mad Studios jobber ikke bare med Project Cars 2. De har også noe helt annet på lager.

Red Bull Air Race – The Game er akkurat det navnet tilsier: Et spill der du får sette deg bak spakene på lynhurtige og ekstremt smidige fly designet for racing. Utvikleren, som til nå har jobbet mest med bilspill, ønsker ikke å si spesielt mye om det nye spillet sitt. De lover imidlertid at det foregår på ekte steder i verden, og at alle aktørene fra virkelighetens Red Bull-mesterskap blir å finne i spillet.

Spillet skal lanseres til neste år, og kommer eksklusivt for PC. Her er en temmelig heftig trailer:

Jeg må innrømme at jeg stadig tittet ned til bunnen av skjermen for å sjekke om det fortsatt sto «in-game footage». Og det gjorde det. Wow. Hvis dette faktisk blir en simulator, og ikke et arkaderacingspill satt til lufta, kan det bli ekstremt spennende.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.