The Witcher-veteraner avslører Thief-inspirert rollespill

Seven virker som en veldig spennende sjangerblanding. Det er et isometrisk rollespill satt til en ikke-lineær sandkasseverden, og Thief nevnes som hovedinspirasjonskilden. Skaperne er veteraner fra The Witcher-studioet CD Projekt Red, og beskriver seg selv som «hjernene bak The Witcher 3: Wild Hunt». Som sagt: Spennende!

Spillet bruker Unreal Engine 4. Men dette er bare konseptkunst.
Spillet bruker Unreal Engine 4. Men dette er bare konseptkunst.

Vi loves at spillet skal omdefinere de klassiske, isometriske spillmekanismene, blant annet ved hjelp av et parkour-inspirert klatresystem som lar deg bevege deg svært fritt, både horisontalt og vertikalt.

Spillets verden virker også veldig interessant – det foregår etter en apokalypse som tok knekken på store deler av menneskeheten, men i motsetning til vanlige postapokalyptiske spill er det ikke her snakk om et spill der katastrofen fant sted for relativt kort tid siden. I stedet har det gått lang tid, og sivilisasjonen har gjenetablert seg.

Som seg hør og bør loves vi også stor valgfrihet, og at valgene og handlingene våre får konsekvenser. Den slags ligger nok i blodet til utviklerne. Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon.

Mer konseptkunst.
Mer konseptkunst.

 

2 kommentarer om “The Witcher-veteraner avslører Thief-inspirert rollespill”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.