Shadowrun: Hong Kong lanseres i morgen

Shadowrun og spesielt Shadowrun: Dragonfall er noen av de rollespillene jeg har likt best i de senere årene, og jeg er spesielt begeistret for verdenen og historiefortellingen vi får servert i de to cyberpunk-spillene. I morgen lanseres det tredje nye rollespillet i Shadowrun-serien, og denne gangen skal vi ta turen til fremtidens Hong Kong.

Det er ikke noe utopia disse spillene foregår i.
Det er ikke noe utopia disse spillene foregår i.

Shadowrun-spillene foregår i en verden som kombinerer cyberpunk og fantasy. Magiske elementer og monstre har begynt å dukke opp – til og med drager, som vi så i det forrige spillet – og menneskeheten har på mystisk vis blitt splittet opp i alle de «tradisjonelle» fantasy-rasene. Menneskeforeldre begynte rett og slett å få barn som ikke var mennesker, men orker, alver og dverger. Alle disse tingene har selvsagt skapt store omveltninger, og det er en svært kaotisk verden vi får besøke i Shadowrun-spillene.

Rent mekanisk er det snakk om isometriske rollespill med turbasert kamp, og massevis av historiefortelling og dialoger.

Shadowrun: Hong Kong byr på en ny kampanje som skal ta cirka 15 timer å fullføre, der vi blant annet loves massevis av muligheter til å påvirke handlingen. I forhold til de tidligere spillene loves vi mange forbedringer, inkludert et stort løft i den delen av spillet som foregår i den virtuelle Matrix-verdenen. Utviklerne hos Harebrained Schemes beskriver spillet som det «mest imponerende» Shadowrun-spillet til nå – men det kan det jo være de ville sagt uansett.

Spillet kommer i alle fall i morgen, og her er en teaser:

3 kommentarer om “Shadowrun: Hong Kong lanseres i morgen”

  1. Hermet etter Max Payne lydbilde på slutten der?

    Synes jeg burde fått lov til å aktivere gog-nøkkelen min før i kveld da, har jo hatt den siden helga nå!

    Svar
  2. Dette tror jeg blir bra! Blir spennende å se hva annet snacks GOG har oppi ermet i dag. Kommer tydeligvis til å bli lansert en bråte gamle spill.

    Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.